E   info@vierv.nl

M 06-238 394 05

M 06-229 889 89

Gevestigd in
Harderwijk en Utrecht

Postadres
Bokkekamp 1
3848 BC Harderwijk

VIERV.NL

Vergoeding

Verzekerde zorg
Kosten voor behandeling/psychotherapie worden (deels) vergoed door je ziektekostenverzekeraar (basis GGZ en specialistische GGZ).

VIER-V werkt contract-vrij. Dit betekent dat wij niet gebonden zijn aan de eisen van de zorgverzekeraars. Die eisen gaan ver en stellen de behandeling of het welzijn van de cliënt niet altijd voorop.

Contract-vrij werken zegt niets over betere of mindere kwaliteit van onze behandeling. We hanteren de gebruikelijke eisen van de beroepsgroepen en -verenigingen waar we bij aangesloten zijn. Je mag rekenen op kwaliteit en expertise.

Informeer bij je zorgverzekeraar voor welke vergoeding je in aanmerking komt. Dit is afhankelijk van de polis die je bij je verzekeraar hebt afgesloten. Gemiddeld genomen wordt bij een normale polis tussen de 60 en 85% van het NZA tarief vergoed, bij een restitutiepolis is de vergoeding altijd 100%.

Onverzekerde zorg
De overheid heeft besloten dat zorg die verleend wordt bij een hoofddiagnose ‘relatie- of werkproblematiek’ en ‘aanpassingsstoornissen’ sinds 2013 niet meer in aanmerking komt voor vergoeding.

Partnerrelatietherapie zonder bijkomende diagnose valt onder de onverzekerde zorg. Hiervoor hanteren we per 1-1-2021 €75,- per persoon per consult (1 uur en 15 min). Voor een intake gesprek rekenen €100,- euro per persoon.

Coaching
Ons particulier tarief is per 1 januari 2019 € 125,- (excl. btw) per sessie van 45 minuten. In opdracht van de werkgever rekenen we per 1 januari 2019 € 175,- (excl. btw) per sessie van 45 minuten.

Bedrijven – teamcoaching
Op basis van offerte, informeer naar de mogelijkheden.

Vragen? Neem gerust contact op.

VIERV.NL

Psychologische expertise