E info@vierv.nl

M 06-229 889 89
M 06-238 394 05

Gevestigd in
Harderwijk en Utrecht

Postadres
Bokkekamp 1
3848 BC Harderwijk

VIERV.NL

Supervisie/Leertherapie

Supervisie en leertherapie
Supervisie en leertherapie kun je volgen bij Roel Timmerman voor de opleidingen tot gz-psycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog en voor de registratie tot gedragstherapeut en schematherapeut. Roel is geregistreerd supervisor en leertherapeut met erkenning voor de VGCT, SFT, FGzPT en NVP. Er zijn mogelijkheden voor individuele en groeps leertherapie.

Groepsleertherapie (schematherapie)
Ben je als professional op zoek naar een leertherapie voor je VGCT-registratie of andere opleiding? We bieden een groepsleertherapie (schematherapie). De 50 uren groepsschematherapie worden verdeeld over 10 maandag middagen (anders dan op de VGCT site vermeld staat vermeld). De leertherapie vindt plaats in Harderwijk. Eerdere deelnemers waren enthousiast en gaven positieve evaluaties! Op de site van de vgct hebben we wat uitgebreider beschreven wat we doen

We starten deze groep op 14 september 2020. Er is nog een enkele plaats vrij. Tijden zijn van 13.30- 17.45 uur. De frequentie is gemiddeld eenmaal per 14 dagen (voor alle data graag even mailen). Een kennismakingsgesprek plannen we in de weken voor aanvang van de leertherapie. De kosten voor deze groepsleertherapie variëren, afhankelijk van de groepsgrootte, van 1300 tot 1900 euro (iets afwijkend ten aanzien van de VGCT advertentie).

Neem voor informatie of aanmelding contact met ons op, bij voorkeur via email.

VIERV.NL

Psychologische expertise