E   info@vierv.nl

M 06-238 394 05

M 06-229 889 89

Gevestigd in
Harderwijk en Utrecht

Postadres
Bokkekamp 1
3848 BC Harderwijk

VIERV.NL

Supervisie/Leertherapie

Supervisie en leertherapie
Supervisie en leertherapie kun je volgen bij Roel Timmerman voor de opleidingen tot gz-psycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog en voor de registratie tot gedragstherapeut en schematherapeut (ISST). Roel is geregistreerd supervisor en leertherapeut met erkenning voor de VGCT, SFT, ISST, FGzPT, NVP en tevens NVvP (leertherapie). Er zijn mogelijkheden voor individuele en groeps leertherapie.

Tarief voor supervisie en leertherapie (per 1-1-2021): €110,- per klokuur.

Groepsleertherapie (schematherapie)
Ben je als professional op zoek naar een leertherapie voor je VGCT-registratie of andere opleiding? We bieden een groepsleertherapie (schematherapie). De 50 uren groepsschematherapie worden verdeeld over 10 maandag middagen. De leertherapie vindt plaats in Harderwijk. Eerdere deelnemers waren enthousiast en gaven positieve evaluaties! Op de site van de vgct hebben we wat uitgebreider beschreven wat we doen

We starten deze groep  bij voldoende aanmeldingen in het najaar 2021 of begin 2022.  Tijden zijn van 12.30- 16.45 uur. De frequentie is gemiddeld eenmaal per 14 dagen (voor alle data graag even mailen). Een kennismakingsgesprek plannen we voor aanvang van de leertherapie, meestal op korte termijn. De kosten voor deze groepsleertherapie variëren, afhankelijk van de groepsgrootte, van 1300 tot 1900 euro.

Neem voor informatie of aanmelding contact met ons op, bij voorkeur via email.

VIERV.NL

Psychologische expertise