E   roeltimmermanATvierv.nl (AT=@)

M 06-229 889 89

Gevestigd in
Harderwijk

Postadres
Bokkekamp 1
3848 BC Harderwijk

BIG nr 59047203925
AGB nr 94001532
KVK nr 89785703

VIERV.NL

Supervisie/Leertherapie

Groepsleertherapie (schematherapie)

Ben je als professional op zoek naar een leertherapie? Of wil je een leertherapie omdat je in je werk tegen bepaalde patronen aan loopt? Dan geeft de groepsleertherapie (schematherapie) je een mooie ervaring. De 50 uren groepsschematherapie worden verdeeld over 13 woensdagochtenden. Eerdere deelnemers zijn enthousiast en geven positieve evaluaties! Kijk op de site van de VGCT voor een uitgebreidere beschrijving.

7 februari 2024 start een nieuwe groep. Tijden zijn van 18.30-21.30 uur op woensdagavond. De frequentie is gemiddeld eenmaal per 14 dagen, verspreid over 10 maanden. In de maanden juli en augustus valt een pauze. Een individueel kennismakingsgesprek vindt voor aanvang van de leertherapie plaats, meestal op korte termijn. De kosten voor deze groepsleertherapie zijn 1500 euro. Indien een extra therapeut nodig is, wordt een toeslag berekend bovenop genoemde bedragen.

Neem voor informatie of aanmelding contact met mij op, bij voorkeur via email.

Supervisie en leertherapie

Supervisie en leertherapie kun je ook individueel bij mij volgen voor de opleidingen tot gz-psycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog en voor de registratie tot gedragstherapeut (gedragstherapeutisch werkende) en schematherapeut (junior, senior). Ik ben erkend supervisor en leertherapeut voor de VGCT, SFT, ISST, FGzPT, NVP en tevens NVvP (leertherapie).

Begeleide intervisie (VGCT opleidingstraject)

Informeer naar de mogelijkheden

VIERV.NL

Psychologische expertise voor artsen en psychologen