E   info@vierv.nl

M 06-229 889 89

Gevestigd in
Harderwijk

Postadres
Bokkekamp 1
3848 BC Harderwijk

VIERV.NL

Supervisie/Leertherapie

Groepsleertherapie (schematherapie)

Ben je als professional op zoek naar een leertherapie? Of wil je een leertherapie omdat je in je werk tegen bepaalde patronen aan loopt? Dan geeft de groepsleertherapie (schematherapie) je een mooie ervaring. De 50 uren groepsschematherapie worden verdeeld over 12 woensdagochtenden. Eerdere deelnemers zijn enthousiast en geven positieve evaluaties! Kijk op de site van de VGCT voor een uitgebreidere beschrijving.

22 maart 2023 start een nieuwe groep. Tijden zijn van 9.00 tot 12.15 uur. De frequentie is gemiddeld eenmaal per 14 dagen, verspreid over 9 maanden. Een individueel kennismakingsgesprek vindt voor aanvang van de leertherapie plaats, meestal op korte termijn. De kosten voor deze groepsleertherapie variëren van 1250 tot 2000 euro (afhankelijk van het aantal deelnemers en aantal therapeuten). Bij meer dan 5 aanmeldingen geef ik deze groep samen met Nadine Boers

Neem voor informatie of aanmelding contact met ons op, bij voorkeur via email.

Supervisie en leertherapie

Supervisie en leertherapie kun je ook individueel bij mij volgen voor de opleidingen tot gz-psycholoog, psychotherapeut, klinisch psycholoog en voor de registratie tot gedragstherapeut (gedragstherapeutisch werkende) en schematherapeut (junior, senior). Ik ben erkend supervisor en leertherapeut voor de VGCT, SFT, ISST, FGzPT, NVP en tevens NVvP (leertherapie).

Begeleide intervisie (VGCT opleidingstraject)

Informeer naar de mogelijkheden

VIERV.NL

Psychologische expertise voor artsen en psychologen