E   info@vierv.nl

M 06-229 889 89

Gevestigd in
Harderwijk

Postadres
Bokkekamp 1
3848 BC Harderwijk

VIERV.NL

Even voorstellen

Bureau VIER-V heb ik opgericht samen met Nadine (Boers-) de Graaf. Tot 1 april 2023 is zij mede-eigenaar. Voor teamcoaching en groepsleertherapie werk ik met haar samen, ook na 1 april 2023.

Nadine omschrijft mij als volgt: deskundig en geduldig, dat zijn de eerste woorden die me over Roel te binnen schieten. Een levendige combinatie van een ervaren klinisch psycholoog en een inhoudelijk sterk manager. Hij kan goed analyseren, maar laat het daar niet bij. Hij zal ook motiveren en aansturen op verandering. Roel maakt een serieuze eerste indruk, maar houdt ook van een grap of een kwinkslag. Hij is een volhouder en doorzetter, hij laat niet los waar hij aan begonnen is.

Ik werk naast deze praktijk, parttime in het Jansdal Ziekenhuis. In het ziekenhuis heb ik ervaring met coaching van vakgroepen, kortdurend behandelen na een nare ervaring en begeleiden/adviseren van management in tijden van de pandemische crisis.

Registraties en ervaring

Ik ben BIG geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut. Werkzaam met mensen individueel, in groepen, in relaties en gezinnen. Schematherapie, Cognitieve gedragstherapie, EMDR en EFT behoren daarbij tot de mogelijkheden. Supervisor en leertherapeut bij de VGCT (lid van deze vereniging), FGzPT en NVP, supervisor en senior Schematherapeut, basis EFT- en gevorderd EMDR therapeut. Daarnaast ruime ervaring als (integraal) manager en adviseur op diverse niveaus in GGZ organisaties (van operationeel tot strategisch) en in het Jansdal ziekenhuis.

VIERV.NL

Psychologische expertise voor artsen en psychologen