E   roeltimmermanATvierv.nl (AT=@)

M 06-229 889 89

Gevestigd in
Harderwijk

Postadres
Bokkekamp 1
3848 BC Harderwijk

BIG nr 59047203925
AGB nr 94001532
KVK nr 89785703

VIERV.NL

Even voorstellen

Bureau VIER-V is in 2015 opgericht. Aanvankelijk als kleine GGZ praktijk, maar in de loop der jaren uitgebreid met coaching, advies en opleiding. De doelgroep is voornamelijk artsen en psychologen.

Mijn naam is Roel Timmerman, ik ben een ervaren klinisch psycholoog en een inhoudelijk sterke manager. Als ik anderen vraag om me te beschrijven als persoon, komen begrippen als deskundig en geduldig naar boven. Ik kan snel analyseren, maar laat het daar niet bij. Ik motiveer mensen graag tot verandering en zal daarbij ondersteunen waar nodig. Ik ben een volhouder en doorzetter, ik laat niet snel los waar ik aan begonnen ben. Serieus te werk gaan vind ik belangrijk, maar humor zal zeker niet ontbreken in mijn werk. Confrontaties ga ik niet uit de weg, maar zal dit altijd respectvol en empathisch doen.

Naast mijn praktijk, werk ik in het Jansdal Ziekenhuis in Harderwijk op de afdeling medische psychologie. In het ziekenhuis heb ik ervaring met coaching van vakgroepen, kortdurend behandelen na een nare ervaring en begeleiden/adviseren van management in tijden van de pandemische crisis.

Registraties en ervaring

Ik ben BIG geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut. Daarnaast heb ik diverse leergangen ‘manager in de zorg’ gevolgd en diverse modules in de sociale en organisatie psychologie.

Als klinisch psycholoog werk ik met mensen individueel, in groepen, in relaties en gezinnen. Schematherapie, Cognitieve gedragstherapie, EMDR en EFT behoren daarbij tot de mogelijkheden.

Ik ben erkend supervisor en leertherapeut voor de VGCT, FGzPT en NVP, supervisor en senior Schematherapeut, EFT en gevorderd EMDR therapeut. Erkend supervisor en leertherapie dus voor alle BIG beroepen in de GGZ.

Verder heb ik ruime ervaring als (integraal) manager en adviseur op diverse niveaus in GGZ organisaties (van operationeel tot strategisch), in het ziekenhuis en andere organisaties, zoals de huisartsenpraktijk. Bij het coachen van mensen in organisaties maak ik graag gebruik van een helicopterview, waarbij ik concepten vanuit de psychologie (systeemtheorie, hechting, gedrag in groepen etc) graag toepas op organisaties en samenwerking in teams.

Ik heb bestuurservaring opgedaan in het onderwijs (voorzitter van een regionale zorgfederatie in het primaire onderwijs) en ben bestuurslid van de Landelijke vereniging voor medisch psychologen (LVMP).

VIERV.NL

Psychologische expertise voor artsen en psychologen