E   info@vierv.nl

M 06-238 394 05

M 06-229 889 89

Gevestigd in
Harderwijk en Utrecht

Postadres
Bokkekamp 1
3848 BC Harderwijk

VIERV.NL

Over ons

VIER-V is een anagram van Vivre – Frans voor ‘leven’. Leven of levenskunde is een vak dat niemand op school heeft geleerd. Toch lijken sommige mensen in staat hun leven met vreugde en compassie te leven, ondanks tegenslagen. Hoe doen ze dat eigenlijk? Kun je dat leren of in ieder geval bij jezelf verbeteren?

Wij denken dat verandering mogelijk is. Samen met ons kun je ruimte creëren in het alledaagse bestaan. Met goede kans op meer plezier in je leven.

Wij zijn Nadine Boers en Roel Timmerman. Beiden hebben we ruime ervaring in ons vak met elk onze eigen expertise en stijl. We werken goed en graag samen en we kunnen heel wat hardnekkigheden aan. Beiden hebben we een christelijke achtergrond.


Roel over Nadine

Nadine en ik werken al jaren met veel plezier samen. Nadine is spontaan, deskundig en staat positief in het leven. Ze houdt van het leven vieren. Ze stelt je snel op je gemak en wil er voor je zijn, naast je staan.
Moeilijke dingen en confrontaties gaat ze niet uit de weg. Nadine is sensitief en zet dit op een professionele manier in. Het is haar passie om mensen meer levenskunde te helpen ontdekken.

Registraties en ervaring Nadine


Nadine is BIG geregistreerd psychotherapeut. Ze is erkend cliëntgericht psychotherapeut (lid van VPeP) en senior Schematherapeut. Ze werkt met mensen individueel, in groepen, in relaties en gezinnen. Ze heeft de opleiding EFT level 1 gevolgd.

Nadine over Roel

Deskundig en geduldig, dat zijn de eerste woorden die me over Roel te binnen schieten. Een levendige combinatie van een ervaren klinisch psycholoog en een inhoudelijk sterk manager. Hij kan goed analyseren, maar laat het daar niet bij. Hij zal ook motiveren en aansturen op verandering. Roel maakt een serieuze eerste indruk, maar houdt wel degelijk ook van een grap of een kwinkslag. Hij is een volhouder en doorzetter, hij laat niet los waar hij aan begonnen is.

Registraties en ervaring Roel


Roel is BIG geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut. Hij werkt met mensen individueel, in groepen, in relaties en gezinnen. Schematherapie, Cognitieve gedragstherapie, EMDR en EFT behoren daarbij tot de mogelijkheden. Hij is supervisor en leertherapeut bij de VGCT (lid van deze vereninging), FGzPT en NVP, supervisor en senior Schematherapeut, basis EFT- en gevorderd EMDR therapeut. Daarnaast heeft hij ruime ervaring als (integraal) manager en adviseur op diverse niveaus in GGZ organisaties (van operationeel tot strategisch).

Samen is meer

Mocht je echt een ‘boost’ nodig hebben voor jezelf, je relatie, je gezin of team, laat ons kijken wat we samen voor je kunnen betekenen.

VIERV.NL

Psychologische expertise